Recipe Costing

Recipe Costing

von Kitchen Porter Tech

Wer verwendet Recipe Costing?

Restaurants mit vollem Serviceumfang | Restaurants mit Schnellservice | Bars | Hotels | Casinos | Franchise-Unternehmen | Restaurants in Familienbesitz| Single-Unit-Operatoren | Multi-Unit-Operatoren

Was ist Recipe Costing?

Du benötigst die richtigen Werkzeuge, um deine Arbeitsabläufe organisiert zu verwalten. Die benötigten Informationen müssen rasch zur Verfügung stehen, um Entscheidungen schnell treffen zu können. Recipe Costing ist eine Plattform zum Restaurantmanagement, die leistungsstark und einfach zu bedienen ist. Das Wichtigste: Wir werden dich mit Sicherheit nicht finanziell überlasten, wir sind seit Jahren in der Restaurantbranche tätig und wissen, dass jeder Cent zählt.

Recipe Costing – Details

Kitchen Porter Tech

https://www.recipe-costing.com

Gegründet 2012

Recipe Costing – Kostenübersicht

Recipe Costing bietet keine Gratisversion, aber eine kostenlose Testversion. Die kostenpflichtige Version von Recipe Costing ist ab 25,00 $/Monat verfügbar.

Startpreis

25,00 $/Monat

Kostenlose Version

Nein

Gratis Testen

Ja

Einsatz

Cloud, SaaS, Web

Training

Persönlich

Live Online

Webinare

Dokumentation

Kundenbetreuung

24/7 (Live Vertreter)

Support während der Geschäftszeiten

Online

Recipe Costing Funktionen

Gastronomie Software
Abrechnung & Rechnungsstellung
Berichterstattung / Analyse
Integrierte Buchführung
Inventarverwaltung
Küchenmanagement
Menüverwaltung
Mitarbeitermanagement
Reservierung-Management
Tabellenverwaltung
Verkaufspunkt POS
Wartelisten-Management
Einkauf
Ernährungswerteanalyse
Für Gesundheitseinrichtungen
Für Kantinen
Inventarverwaltung
Kalkulation
Kostenlose / Reduzierte Mahlzeiten
Menü-Planung
Online-Zahlungen / Funding
Rezept-Management
Schulen
Tray-Nachverfolgung
Verkaufspunkt POS
Absatzplanung
Berichterstattung / Analyse
Ernährungs- und Allergenmanagement
Inventarverwaltung
Menüverwaltung
Online-Bestellung
Rezept-Management
Verkaufspunkt POS

Recipe Costing – Nutzerbewertungen

Zeigt 5 von 6 Nutzerbewertungen

Gesamt
4,8/5
Benutzerfreundlichkeit
4,4/5
Kundenservice
5/5
Funktionen
4,4/5
Preis-Leistungs-Verhältnis
5/5
Tamer E.
Founder & Director
Verwendete die Software für: 1-5 Monate
  • Gesamtbewertung
    5/5
  • Benutzerfreundlichkeit
    4/5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    4/5
  • Kundenbetreuung
    5/5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5/5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    10/10
  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 19.10.2017

"Overall a great product to plan and review your food cost. Best customer service I've encountered."

Vorteile: Simplicity of use, amazing support. They customize and make requested changes promptly and efficiently.

Nachteile: Reporting features need some work as well as not being fully mobile ready. Would be good to have customization units (which i'm told is being developed)

Antwort des Softwareanbieters

von Kitchen Porter Tech an 24.10.2017

Tamer, thank you for the review. We believe providing exceptional support is key to building long lasting relationships with our customers. We are planning to build out an Android and Apple app early next year. The custom units will be ready in November.

  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 19.10.2017
Rick H.
Co-Owner/COO
Lebensmittelproduktion, 2-10 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 6-12 Monate
  • Gesamtbewertung
    5/5
  • Benutzerfreundlichkeit
    5/5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    5/5
  • Kundenbetreuung
    5/5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5/5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    10/10
  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 27.9.2017

"We loved using Recipe Costing Software because it did all the heavy lifting figuring out our margins"

Kommentare: We've been able to have our start-up food company grow from within 4 months thanks to Recipe Costing Software. Had we not been able to figure out our profit margins we would've been leaving thousands of dollars on the table.

Vorteile: There are truly too many elements of this software that I absolutely love. It gives me the ability to cost compare all of the vendors we deal with so that we can get the best value and increase our bottom line as well as ensure the best value for our customers. We can scale our recipes with a touch of a button for larger catering orders and know that we are ALWAYS in profit.

Nachteile: If I had to list anything that I like the least about this software is that I have not yet delved into ALL of the functionality available to me with reports, to shopping lists etc. But, I know as my business grows, I have an amazing tool to make planning our growth easy and safe.

Antwort des Softwareanbieters

von Kitchen Porter Tech an 6.10.2017

Rick, thank you for the positive review. We are happy to hear Recipe Costing Software continues to be an asset in your business.

  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 27.9.2017
Bruce H.
Owner
Essen & Trinken, 2-10 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 1-5 Monate
  • Gesamtbewertung
    4/5
  • Benutzerfreundlichkeit
    5/5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    4/5
  • Kundenbetreuung
    5/5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5/5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    9/10
  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 18.10.2017

"Very good application for Costing recipes and Scaling Recipe Production. "

Kommentare: Simplicity of Use.
Production Requirements
Food Costing
Inventory Management.
Great Price/Support

Vorteile: Costing Recipes.
Scaling Production.
Simplicity of Use.
Customer Support is Great.
i have really enjoyed working with the team and i believe their product fills a need in the market for a hosted service that does Costings/Scaling and Inventory control with a simple user experience - and they are continuously evolving. Price and open monthly contract is also great.

Nachteile: Inventory management can feel a bit cumbersome.
Updating inventory is limited to Purchase Order in order to effect calculations - however there are ways to get around this.

Antwort des Softwareanbieters

von Kitchen Porter Tech an 24.10.2017

Bruce, thank you for the review. The work around is to adjust the inventory manually. The only problem is on the reporting end. To get an accurate prime cost, we need what was purchased, what was received, actual sales, and labor to give an accurate financial picture. It may seem a bit cumbersome, but it will give you an accurate prime cost going the long way. In any case, I've challenged our development team to find ways to improve inventory management. I look forward to discussing ideas with you.

  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 18.10.2017
Chris F.
Sales/Management
Essen & Trinken, 13-50 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 1-5 Monate
  • Gesamtbewertung
    5/5
  • Benutzerfreundlichkeit
    5/5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    5/5
  • Kundenbetreuung
    5/5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5/5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    10/10
  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 16.5.2020

"Kansas City Catering"

Kommentare: Very good.

Vorteile: I am very impressed with the overall features and value of recipe-costing! I am also extremely impressed with the customer service. The live chat is fantastic and the response time is exceptional!

Nachteile: No negatives so far. I feel good about the purchase.

  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 16.5.2020
Paul A.
Owner/Operator
Lebensmittelproduktion, 2-10 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 6-12 Monate
  • Gesamtbewertung
    5/5
  • Benutzerfreundlichkeit
    3/5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    4/5
  • Kundenbetreuung
    5/5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5/5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    10/10
  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 22.8.2017

"took my recipe scaling from a 2-3 hour process to 10-15 min :) "

Kommentare: This has literally changed my business from the get go. I use to hand calculate everything. Once I found this software I was able to start focusing more on my business and less on the logistics of food costing and shopping.

Vorteile: I love how easy it is to configure a shopping list. Have the ability to scale a recipe from 1-1000 if I needed to is simply amazing!! So convenient!

Nachteile: I would like to see more common ways to break down units into smaller measurements. For example: food industry uses 10 pound cans, I would like to be able to break down those into fluid oz in my recipes.

Antwort des Softwareanbieters

von Kitchen Porter Tech an 26.8.2017

Paul, thank you for the review. We're happy to know that our software has made a positive difference for your catering business. I hear you and we will offer a custom unit feature in the next few weeks. This will allow you to define a #10 can and specialty weight/volume units. We are working with culinary universities to offer a free course to our users to help improve the ease of use.

  • Quelle des Nutzers 
  • Bewertet am 22.8.2017