Über Coosto

Coosto wird zur Steigerung der Markenbekanntheit, der Markenreputation, der Kundenzufriedenheit und der Konvertierung von Social-Media-Inhalten eingesetzt.

Erfahre mehr über Coosto

Vorteile:

Nicht verfügbar

Nachteile:

Nicht verfügbar

Bewertungen zu Coosto

Durchschnittliche Bewertung

Benutzerfreundlichkeit
4,3
Kundenservice
4,6
Funktionen
4,1
Preis-Leistungs-Verhältnis
4,2

Weiterempfehlungsquote

7,9/10

Coosto hat eine Gesamtbewertung von 4,2 von 5 Sternen basierend auf 50 Nutzerbewertungen auf Capterra.

Hast du Coosto bereits verwendet?

Teile deine Erfahrungen mit anderen Softwareinteressenten.

Nutzerbewertungen filtern (50)

Margaret
Sociaal ondernemer in Niederlande
Fundraising, 11-50 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

In Betracht gezogene Alternativen:

Fan van Coosto

5,0 vor 4 Monaten

Kommentare: We hebben door Coosto een totaalbeeld van ons werk in één tool. De support is fantastisch. Het is niet het goedkoopste product in de markt, maar z'n geld wel waard.

Vorteile:

Bij Webmastery zijn we fan van Coosto. We gebruiken alle tools: van listen tot publish en engage. Bij het publishgedeelte maken we gebruik van de postoptimizer (betaal je extra voor). Bij listen van de handige alerts, die sneller zijn dan google alert. Belangrijk als het bv gaat om een kijktip.

Nachteile:

We kiezen soms toch voor het publish gedeelte van platforms zelf, omdat social media platforms niet alle functies ter beschikking stellen. Bv taggen op LinkedIn en video's via Instagram missen mogelijkheden. Ook bij engage blijken bepaalde berichten niet ingeladen te kunnen worden: bv reacties in Facebook groepen en mentions in LinkedIn. Dus dat moet alsnog handmatig. Deze functies zullen concurrenten van Coosto ook niet hebben.

Tom
Channelmanager in Niederlande
Transport/Güterfrachtverkehr/Schienenverkehr, 10.000+ Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Krachtige tool voor social listening, engagement en reporting

5,0 vor 6 Monaten

Kommentare: Al jaren een betrouwbare leverancier; prettige, constructieve samenwerking. Coosto denkt met je mee.

Vorteile:

Tool werkt intuïtief. Al je social kanalen vanuit één overzichtelijk scherm behandelen, volledig customisable. Krachtige scraper waarmee je in een mum van tijd precies díe berichten vindt waar je naar op zoek was door een groot scala aan te gebruiken operators. Eenvoudige reporting o.b.v. zelf in te stellen widgets. Geeft snel inzicht in je prestaties. Goede functionele ondersteuning met altijd snelle reacties vanuit support.

Nachteile:

Functionaliteiten die naar tevredenheid functioneren worden soms vervangen door nieuwe functionaliteit. Dit heeft soms als gevolg dat je bepaalde processen moet herijken. Coosto is hier wel altijd erg behulpzaam en betrokken bij.

Esther
Online Marketeer in Niederlande
Baumaterial, 501-1.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

In Betracht gezogene Alternativen:

Never going back to Coosto

1,0 vor 2 Jahren

Kommentare: Errors all the time, terrible support, no feedback about the support follow ups.

Vorteile:

The possibility to post Multicompany and engagepart

Nachteile:

The terrible feature to post Multicompany

Antwort von Coosto

vor 2 Jahren

Hello Esther, thanks for sharing your feedback. We set a high standard for ourselves, and we're so sorry to hear this was not met in your interaction with our business. We are known for our excellent customer support, ease of use and overall product quality and regret not meeting your expectations. We do value your input and will use it to make us better.

Kristel
Managing partner in Niederlande
Öffentlichkeitsarbeit und Kommunikation, 2-10 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Onmisbare tool voor betekenisvolle en effectieve content!

5,0 vor 4 Monaten

Kommentare: Bij de start krijg je een fijne training en bij vragen krijg je snel reactie. De tool is continu in ontwikkeling en er komen steeds meer handige features bij. Ik ben groot fan!!

Vorteile:

Het is een totaalpakket! Van luisteren wat jouw doelgroep bezighoudt, inspiratie voor content opdoen én tips hoe je je boodschap het beste brengt, tot data vergaren om je content continu te verbeteren.

Nachteile:

Ik zou er geen kunnen bedenken, eerlijk waar niet!

Samira
communicatiemedewerker in Niederlande
Hochschulbildung, 1.001-5.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 1-5 Monate
Herkunft der Bewertung

Review Coosto

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Ik vind het erg fijn dat ik via Coosto eigenlijk bijna alles kan doen wat betreft social media. Ik hoef niet meer per account in te loggen, posts te plannen en te engagen.

Vorteile:

De belangrijkste voordelen voor ons is dat je op een gemakkelijke manier post kan inplannen. Wij werken met veel accounts, waardoor je vaak het overzicht een beetje kwijt bent. Daarnaast kan je vanuit Coosto engagen op een gemakkelijke manier, zonder te hoeven inloggen op alle accounts. Alles kan vanuit één plek.

Nachteile:

Ik vind het onhandig dat ik bijvoorbeeld geen stories of reels kan inplannen. Ik weet dat dit te maken heeft met wat de platforms toelaten, maar het zou voor ons een grote stap zijn. Ook omdat alle platformen steeds meer nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Fijn dat je over het algemeen tevreden bent. Wat betreft nieuwe functionaliteiten van social platformen: zodra we de toegang krijgen om dit soort features in ons product te gaan aanbieden, zijn we er als de kippen bij!

Svenja
Social Media Expert in Niederlande
Marketing & Werbung, 11-50 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 1-5 Monate
Herkunft der Bewertung

Fijne tool!

4,0 vor 4 Monaten

Vorteile:

- Handig overzicht van toekomstige social media berichten - Mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere accounts - Mogelijkheid tot toevoegen van verschillende labels aan berichten - Mogelijkheid tot het maken van rapportages - Inzicht in de markt

Nachteile:

- Niet alle functies voor het plaatsen van berichten wordt ondersteund, waardoor sommige dingen nog steeds handmatig geplaatst moeten worden

Silke
Contentspecialist in Niederlande
Bürgerliche & soziale Einrichtungen, 501-1.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

In Betracht gezogene Alternativen:

Uitgebreide opties, goede klantenservice!

4,0 vor 7 Monaten

Vorteile:

Makkelijk inplannen van content, alle nuttige informatie op 1 website, makkelijk samenwerken met het team

Nachteile:

Ik zou meer willen optimaliseren: een lijstje met opgeslagen hashtags kunnen aanklikken ipv steeds uit eigen bestanden kopiëren en plakken, concept captions, misschien een mediabibliotheek.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Heel erg bedankt voor je positieve woorden, Silke. Die tips voor nieuwe functionaliteiten in Coosto waarderen we ook zeker. Nemen we mee!

Laurens
Operationeel directeur in Niederlande
Onlinemedien, 2-10 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
Herkunft der Bewertung

Software as a service voor optimaal gebruikersgemak, dat is Coosto voor ons!

5,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Wij gebruiken Coosto inmiddels alweer langer dan een jaar, en dat bevalt! Het koppelen, beheren en toevoegen van subprojecten is in een handomdraai gebeurd. Mocht je er even niet uitkomen? Geen enkel probleem, want de customer care van Coosto rocks! Actie, reactie en we kunnen door. Gewoon goed geregeld, daar houden we van!

Vorteile:

De toepassingen van Coosto zijn continu in beweging. Wekelijks worden er updates uitgevoerd aan het systeem en dat resulteert in steeds betere functionaliteiten.

Nachteile:

Het enige wat hopelijk in de toekomst toegevoegd gaat worden is het geautomatiseerd plaatsen van meerdere afbeeldingen op LinkedIn. Een eerste stap zou kunnen zijn om via een notificatie meerdere afbeeldingen te kunnen plaatsen, zoals nu ook voor Instagram de handelswijze is. Fingers crossed en hopen dat deze functionaliteit in de toekomst geboden gaat worden!

Antwort von Coosto

vor 6 Monaten

Hi Laurens, top dat je tevreden bent over Coosto. Het automatisch publiceren van meerdere afbeeldingen op LinkedIn zou zomaar eens binnenkort geïntroduceerd kunnen worden...;) Update 2-2-2022: We hebben de gevraagde functionaliteit inmiddels toegevoegd aan Coosto! :)

Femke
Social Media Redacteur in Niederlande
Bildungsmanagement, 1.001-5.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Positieve indruk van Coosto

4,0 vor 4 Monaten

Vorteile:

Coosto bundelt verschillende functionaliteiten, waardoor de tool veelomvattend is. Dat mist bij sommige concurrenten. Zowel voor contentplanning, (omgevings-)analyse en monitoring als webcare gebruiken wij deze tool! De ondersteuning vanuit Coosto is fijn, ze denken met je mee en helpen je waar nodig.

Nachteile:

Helaas zijn de mogelijkheden op sommige vlakken beperkt, zoals het taggen van personen op LinkedIn. Dit is helaas nog niet mogelijk. Gelukkig worden verbeterpunten vaak opgepakt en meegenomen in nieuwe updates. Ook is het jammer dat input vanuit Coosto niet eenvoudiger naar andere software overgebracht kan worden.

Femke
Webcare specialist in Niederlande
Einzelhandel, 201-500 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Overzichtelijk en snel

5,0 vor 4 Monaten

Vorteile:

Alle berichten en reviews komen samen in één portaal, Coosto. Voor ons scheelt dit alle aparte kanalen openen en bijhouden en daarvoor kunnen we Coosto de hele dag open laten staan en snel checken of er nieuwe berichten binnen gekomen zijn. Je kan ook filteren dat je berichten ziet die de bedrijfsnaam vermelden, zonder dat ze je taggen. Heel handig.

Nachteile:

Soms gooit Coosto onze koppeling met facebook er half uit waardoor niet alle instagram kanalen in coosto goed staan. Dit moeten we dan verversen en daarna staat het weer goed.

Wouter
Medewerker klantrelatie in Niederlande
Versicherung, 501-1.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Gebruikerservaring medewerker webcare

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Zeer positief

Vorteile:

Coosto kan door middel van zoektermen op socialmedia vinden wat er over het bedrijf, product en dienstverlening wordt geschreven. Hierop kan dan op worden gereageerd geanticipeerd. Er kunnen goede kwalitatieve rapportages worden uitgedraaid. Het sentiment is heel goed meetbaar vanuit deze rapportages.

Nachteile:

In de engagement zijn de berichten niet op datum te rangschikken

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Hi Wouter, superfijn dat je tevreden bent over Coosto. Ik weet niet precies wat je bedoelt met het sorteren op datum van berichten in Engage. Dat zou namelijk wel moeten kunnen. Ik zal je Customer Success Manager vragen om hierover even contact met je op te nemen.

Marli
Communicatie adviseur en online mediaspecialist in Niederlande
Psychische Gesundheitsfürsorge, 1.001-5.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Fijne software die het werk makkelijker maakt

4,0 vor 7 Monaten

Vorteile:

De gemakkelijkheid waarmee je door Coosto je verschillende social media kanalen kunt beheren, is fantastisch. Daarnaast biedt het ook hele fijne aanvullende functionaliteiten, zoals het goed kunnen monitoren van wat er speelt, het onderhouden van de webcare en het snel en makkelijk inzien van verschillende soorten statistieken.

Nachteile:

In enkele gevallen zijn er na de implementatie van nieuwe functionaliteiten technische storingen. Ook komen deze wel eens random voor in bijvoorbeeld het willen instellen van bepaalde data. Dit is wel altijd snel weer opgelost.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Dank je wel voor je review, Marli :)

Dries
communicatie ambtenaar in Belgien
Öffentliche Ordnung, 501-1.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
Herkunft der Bewertung

Tool met veel mogelijkheden

4,0 vor 7 Monaten

Vorteile:

Overzichtelijke en eenvoudige 'engage' functie. Het overzicht van de verschillende media kanalen biedt veel voordelen. Je kan makkelijk al jouw media opvolgen en communiceren met klanten vanop 1 scherm. Uitgebreide reporting functie met allerlei mogelijkheden om jouw campagnes en berichten op te volgen.

Nachteile:

Bepaalde functionaliteiten/berichten werken niet of zijn niet zichtbaar in 'engage'. Dan moet je alsnog het originele bericht opzoeken. Publish functie heeft voor ons minder nut, aangezien facebook business dit ook voorziet.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Dank je wel voor de review, Dries. Mocht je het idee hebben dat een bericht onterecht ontbreekt in Engage, kun je contact opnemen met ons Supportteam. Ze kijken graag met je mee, en kunnen de Engage-feeds eventueel voor je aanpassen.

Madelon
Marketing Manager in Belgien
Groߟhandel, 11-50 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Super fijn social media mangagingsysteem voor groot en klein bedrijf

5,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Ik werk al enkele jaren met Coosto (bij verschillende bedrijven) en het bevalt me heel goed. Als beheerder van de social media kanalen binnen het bedrijf geeft het me goed overzicht, biedt het effectiviteit en tijdwinst en kan ik gemakkelijk rapportages maken.

Vorteile:

Makkelijk in gebruik, overzichtelijk, fijne rapportages

Nachteile:

Op dit moment ervaar ik geen nadelen binnen de tool.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Daar doen we het voor, Madelon! En goed nieuws: we blijven Coosto doorontwikkelen, dus er komen in de toekomst nog veel meer handige functionaliteiten aan.

Wendy
Consulent Communicatie in Belgien
Rechtsabteilung, 201-500 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 6-12 Monate
Herkunft der Bewertung

Review W Truyens (PZ CARMA)

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: het klaarzetten van posts / ideeen in de social media agenda zodat het diensthoofd deze kan nagaan en goedkeuren (eventueel een aanpassing doen). het inplannen spaart veel tijd uit. Jammer dat het gebruik van Instagram in Coosto niet zo goed werkt. Ook bij het plaatsen van story's ben je beperkt indien je coosto gebruikt.

Vorteile:

Product is redelijk gemakkelijk in gebruik. Klantendienst is altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Duidelijk overzicht van de sociale media planning. Inhaakkalender ook een pluspunt.

Nachteile:

gebruik van instagram in de coosto app werkt voor ons niet naar behoren. Post worden vaak niet gepost. Het feit dat je af en toe de connectie terug moet leggen is ook een minpunt.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Dank je wel voor de review, Wendy. We blijven werken aan het uitbreiden van onze functionaliteiten, ook op het gebied van Instagram. Wanneer het externe tools (zoals Coosto) mogelijk wordt gemaakt om direct Stories te posten, gaan we er zeker mee aan de slag!

Kristel
Online marketeer in Niederlande
Freizeit, Reisen & Tourismus, 51-200 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Tevreden gebruiker

4,0 vor 7 Monaten

Vorteile:

Coosto is een aanrader voor iedere marketeer die meerdere social media kanalen en review websites bij moet houden. Alle berichten komen binnen op dezelfde plek, dit maakt het overzichtelijk. Reageren op opmerkingen, privéberichten, reviews en het creëren en inplannen van posts in dezelfde tool is ideaal. Kortom, een tevreden gebruiker!

Nachteile:

Voor WhatsApp moet je flink bijbetalen, dat is het grootste nadeel vind ik.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Wij zijn pas tevreden als onze gebruikers dat ook zijn! Dank voor je positieve review, Kristel!

Darius
Marketing- en Communicatiemedewerker in Niederlande
Eventservice, 11-50 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
Herkunft der Bewertung

Easy to learn, hard to master

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Coosto scheelt enorm veel tijd doordat je niet hoeft te schakelen tussen alle platforms.

Vorteile:

Alles op één plek hebben is ideaal. Het geeft veel overzicht.

Nachteile:

Sommige bestanden (foto, video) zijn niet te uploaden via Coosto maar moeten via het platform zelf. Niet alle cijfers komen overeen met de platforms zelf. Het gebruik van de statistieken is niet heel gebruiksvriendelijk met het opzetten ervan, dat kan makkelijker.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Goed dat je aanstipt waar we nog verder in kunnen verbeteren, Darius. We nemen jouw punten zeker mee om Coosto nog gebruiksvriendelijker en completer te maken. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we daarbij deels afhankelijk zijn van de mogelijkheden die de social media platformen aan externe tools zoals Coosto bieden (qua foto- en video-upload). Neemt niet weg dat we elke kans op verbetering met beide handen zullen aangrijpen!

Eva
Coordinator Verkoop & Marketing in Niederlande
Bau, 201-500 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
Herkunft der Bewertung

Alles in een oogopslag

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Ik vind het een fijn en overzichtelijk programma, zeker wanneer je in een team werkt. Iedereen ziet alles in een oogopslag en het is heel gebruiksvriendelijk.

Vorteile:

Het is super fijn dat wanneer je facebook pagina's onder je hoede hebt, je maar 1 post hoeft te maken en die overal kunt plaatsen. Je ziet heel handig wat er die dag/week/maand gedaan is.

Nachteile:

Je zou moeten kunnen filteren op memo's. Wanneer ik een rapportage maak voor een bepaalde pagina worden ALLE memo's geladen terwijl die niet van toepassing zijn op die pagina. Heel irritant.

Jordi
Online Marketeer in Niederlande
Hochschulbildung, 5.001-10.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
Herkunft der Bewertung

Goede tool die doet wat 'ie moet doen!

4,0 vor 7 Monaten

Vorteile:

Deze tool biedt een compleet pakket om je social media te managen, van publiceren tot webcare, tot het afstruinen van het internet naar mensen die praten over jouw bedrijf. De modules sluiten goed op elkaar aan , wat het prettig maakt om ermee te werken. Social media koppelen gaat naadloos.

Nachteile:

De listen-module is moeilijk te doorgronden op sommige momenten als je niet dagelijks met deze software aan de slag gaat om zoekquery's te bouwen. Het duurt dus echt wel even voor je dit onder de knie hebt en dan nog zul je jezelf af en toe afvragen waarom je geen tot weinig zoekresultaat ziet.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Dank voor je review, Jordi! Goed om te lezen dat je de integratie van de verschillende onderdelen van Coosto prettig vindt werken. Daarnaast willen we graag dat iedere marketing- en communicatieprofessional moeiteloos inzichten uit Coosto kan halen. We blijven daarom hard werken aan de gebruiksvriendelijkheid van onze tool.

Maria
Klant & Communicatie in Niederlande
Versorgungsunternehmen, 201-500 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Optimale samenwerking tussen afdelingen dankzij Coosto

4,0 vor 4 Monaten

Kommentare: Gebruiksvriendelijk, compleet, gemak

Vorteile:

Webcare en social media beheer kunnen eenvoudig via dezelfde tool plaatsvinden. Nieuwe collega's zijn snel ingewerkt. Dit maakt dat wij kortere lijnen ervaren en veel gebruiksgemak. Ook de rapportage functionaliteiten zijn echt een meerwaarde!

Nachteile:

Voor iedere nieuwe gebruiker komt een fee per maand bij.

Thijs
Social Media Manager in Niederlande
Bildungsmanagement, 1.001-5.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Fijne tool voor social media managers

5,0 vor 7 Monaten

Vorteile:

Geïntegreerd pakket voor social listening, publishing en webcare Nederlandse basis, dus makkelijk communiceren met de helpdesk Integratie met modules voor RTV en printmedia mogelijk Uptodate met de mogelijkheden die de social platforms bieden

Nachteile:

De app van Coosto mist functionaliteit en is niet altijd even stabiel

Rianne
Communicatieadviseur in Niederlande
Hochschulbildung, 1.001-5.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 2 Jahre
Herkunft der Bewertung

Handige tool

4,0 vor 7 Monaten

Vorteile:

Coosto helpt mij om op een eenvoudige manier vooraf berichten in te plannen. Zo behoud je het overzicht en kun je de content van de berichten beter stroomlijnen.

Nachteile:

Coosto biedt ook tools om berichten en interactie op social media te kunnen monitoren. Dit goed instellen en ook daadwerkelijk gebruiken in de dagelijkse praktijk, vraagt wat oefening en tijd. Heb je die tijd en ben je een beetje handig, dan heeft het zeker meerwaarde.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Dank je wel voor de positieve recensie, Rianne. Mocht je in de toekomst nog hulp nodig hebben bij het instellen van onze Listen-omgeving, dan kun je ook altijd contact opnemen met je Customer Success Manager of het Supportteam. Ze helpen je graag verder op weg!

Esther
Social media marketeer in Niederlande
Automotive, 1.001-5.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
Herkunft der Bewertung

Een bruikbare tool met veel nieuwe elementen

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Goed klantencontact en een hele goede tool. Veel mogelijkheden.

Vorteile:

Het vooruit plannen van berichten en het verwerken van resultaten in een direct rapport is een groot pluspunt van Coosto. Daarnaast is de mogelijkheid om het contact met de volgers middels engage te houden, erg belangrijk.

Nachteile:

Bij het inplannen van een Instagrambericht kunnen er niet meer dan 1 foto worden toegevoegd.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Hi Esther, fijn dat je zo tevreden bent over onze tool!

Manon
Social Media Manager in Niederlande
Freizeit, Reisen & Tourismus, 5.001-10.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 6-12 Monate
Herkunft der Bewertung

Fijn in gebruik

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Fijn contact, fijne inzichtelijke tool en uitzicht op nog meer functies die ons gaan helpen.

Vorteile:

Makkelijk in gebruik, tool spreekt voor zich. Ook veel inzichten en zoals aangekondigd extra functies om het resultaat te verbeteren.

Nachteile:

Soms zijn de analyses niet geheel compleet/inzichtelijk of kloppen ze niet. Bovendien zijn sommige functies niet te gebruiken, ligt niet bij tool zelf maar bij mediakanalen anzich.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Hi Manon, dank voor je recensie. We werken er hard aan om alle analyses compleet en accuraat te houden. Hopelijk merk je snel dat deze foutjes niet meer optreden.

Jessie
Content Marketeer in Niederlande
Bildungsmanagement, 1.001-5.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 6-12 Monate
Herkunft der Bewertung

Uiterst handige tools voor social media planning en rapportages

4,0 vor 7 Monaten

Kommentare: Het inplannen van de content op de social kanalen en de automatische plaatsing is heel erg fijn en overzichtelijk. Daarbij is het gemakkelijk om alle cijfers snel terug te halen en de rapportages in orde te maken.

Vorteile:

Inplannen van de content voor de social kanalen. De rapportages zijn gemakkelijk te maken. Erg gebruiksvriendelijk

Nachteile:

LinkedIn tagging met personen is nog niet mogelijk. Instagram Stories creatietool en uploaden is er niet.

Antwort von Coosto

vor 7 Monaten

Daar zijn wij dan weer uiterst tevreden mee. Je kunt ervan op aan dat wij Coosto blijven doorontwikkelen!