Filtern nach:

Durchschnittliche Bewertung

  • Gesamt
    4,2 /5
  • Benutzerfreundlichkeit
    4,8 /5
  • Kundenservice
    4,8 /5

Über AG5 Skills Management

Übernimm die Kontrolle über die Fähigkeiten und Kompetenzen deines Personals mit der Kompetenzmanagementsoftware AG5. Einfach zu erstellende und einfach zu teilende Matrizen.

Erfahre mehr über AG5 Skills Management

Zeigt 4 Bewertungen

Jason D.
Chief Engineer
Luft- & Raumfahrt, 51-200 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 1-5 Monate
  • Gesamtbewertung
    5 /5
  • Benutzerfreundlichkeit
    5 /5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    5 /5
  • Kundenbetreuung
    5 /5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5 /5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    10/10
  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 22.7.2020

"Throw away Excel"

Kommentare: Fantastic from the initial scoping to the implementation, i was given good guidance as to what was required to implement, and the support was easy even in a remote world.

Vorteile: Flexibility - allows different people, HR, Sales, Operations, Engineering and the individual so see different views of their skill set so we use all of their sell able skills .
Low maintenance - AG5 update and maintain the DB so you can just focus on the content, and they are always looking to improve the software in the last 3 months alone we have seen 3 major new features.
Easy implementation - we have over 5000 skills as we are a consultancy, it took us less than a week to get up and running, very easy to get to grips with.
Unique - the ability to produce skills matrix of different needs, projects, and bids in seconds, manage the gap requirements with such ease is unique, there is no other product i have found that does this.
So in summary
The software has transformed skill management in the company, we know more about our engineers and sales know more we can manage easy, and save time effort and energy. I cant recommend enough.

Nachteile: None it was very smooth, we did however do some ground work and you will be good.
Endure you know what you want out of the system as its very flexible in setup.

  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 22.7.2020
Maryline R.
HRBP
Lebensmittelproduktion, 10.000+ Mitarbeiter
Verwendete die Software für: 1-5 Monate
  • Gesamtbewertung
    4 /5
  • Benutzerfreundlichkeit
    5 /5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    4 /5
  • Kundenbetreuung
    5 /5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    Nicht bewertet
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    8/10
  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 30.3.2020

"Feedback AG5 Skills management"

Kommentare: L'utilisation d'AG5 Skills Management nous permet d'établir des matrices de compétences dans nos équipes / ateliers. Nous nous assurons ainsi d'avoir toujours des compétences à jour.
Par ailleurs, elle permet de rechercher facilement une personne qui possède les compétences à un poste en cas d'absence.
Enfin, elle permet une meilleure traçabilité documentaire puisque nous avons la possibilité d'intégrer des documents de formation dans la plateforme : utile en cas d'audit !

Vorteile: J'ai particulièrement apprécié la mise en place très rapide du logiciel, la disponibilité et la réactivité des équipes AG5 pour nous accompagner dans l'installation et la prise en main du logiciel.
Il est simple d'utilisation, la base de données est concentrée en un seul endroit du logiciel et permet de rechercher une même information sous plusieurs angles de vue. Selon qu'on soit d'un service support, un manager ou en audit, la recherche d'information et le visuel peuvent être différents, ce qui apporte un côté très riche à l'outil

Nachteile: La mise à jour des données pourrait être améliorée en ouvrant une fonctionnalité import via un fichier excel que l'utilisateur pourrait intégrer lui même.

  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 30.3.2020
Larissa L.
Medewerker Training en Educatie
Verpackung und Container, 501-1.000 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
  • Gesamtbewertung
    4 /5
  • Benutzerfreundlichkeit
    4 /5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    3 /5
  • Kundenbetreuung
    4 /5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    4 /5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    8/10
  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 21.4.2020

"AG5 leidt tot structuur en overzicht!"

Vorteile: De belangrijkste pluspunten die ik ervaar binnen AG5 is dat het erg overzichtelijk is, waardoor er meer informatie beschikbaar is in de praktijk om op te sturen. Door de matrix en de indeling achter de matrix kun je in een oogopslag zien wat de status met betrekking tot de trainingen is. Een voorwaarde om dit overzicht te krijgen is door een goede inrichting van het systeem. Dit is gemakkelijk te realiseren door het toevoegen van tags en de sleepfunctie in de boom.

Nachteile: Het grootste nadeel van het systeem vindt ik lastig aan te geven. Het is wel van belang om bekend te zijn met het systeem. Er zijn veel zaken aan elkaar gekoppeld, het is wel van belang om hier goed thuis in te zijn/worden.

  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 21.4.2020
Jorijn A.
TWI coach
Lebensmittelproduktion, 11-50 Mitarbeiter
Verwendete die Software für: Mehr als 1 Jahr
  • Gesamtbewertung
    4 /5
  • Benutzerfreundlichkeit
    5 /5
  • Eigenschaften & Funktionalitäten
    5 /5
  • Kundenbetreuung
    5 /5
  • Preis-Leistungs-Verhältnis
    5 /5
  • Wahrscheinlichkeit der Weiterempfehlung
    9/10
  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 29.10.2020

"Ag5, grip op je competenties"

Kommentare: We adviseren klanten regelmatig in het gebruik in Ag5. Dit is iets wat je pas doet als je 100% achter staat.

Vorteile: Waar naar verloop van tijd Excel ophoudt begint Ag5. We zien dat als er meer dan 100 competenties en of medewerkers zijn dat het overzicht verdwijnt en de foutgevoeligheid enorm toeneemt. Bij het overdragen van de matrix kan iedereen er snel mee overweg.

Nachteile: Ag5 is puur een competentie matrix wat ook een kracht is, maar hierdoor moet er nog een andere oplossing gevonden worden voor de planmatige kant van trainen en/of opleiden.

  • Herkunft der Bewertung 
  • Bewertet am 29.10.2020